48-годишен мъж, който вече излежава доживотна присъда за смъртоносно убийство,

...
48-годишен мъж, който вече излежава доживотна присъда за смъртоносно убийство,
Коментари Харесай

48-годишен мъж се признава за виновен в убийство 32 години след като жена от Арканзас беше намерена мъртва

48-годишен мъж, който към този момент излежава доживотна присъда за смъртоносно ликвидиране, се призна за отговорен за убийството на друга жена през 1991 година, щатската полиция в Арканзас разгласи във вторник.

19-годишната Сабрина Ъндърууд изчезна, откакто беше оставена от майка си в окръг Буун, Арканзас. Ъндърууд възнамерява да отиде на стоп, с цел да посети гаджето си, пандизчия, само че когато приятелят й се обади да попита за какво не е направила плануваното си посещаване, беше подаден сигнал за изчезнало лице. Три месеца по-късно ловците откриват сноп облекла и човешки остатъци, за които по-късно се открива, че принадлежат на Ъндърууд.

Убийството на Ъндърууд остава неразкрито, до момента в който пандизчия не споделя на следователите от щатската полиция в Арканзас, че Рик Алън Хедли е признал за убийството в писмо, написано, до момента в който е излежавал доживотна присъда. Хедли се бе признал за отговорен в смъртно ликвидиране, откакто намушка отчуждената си брачна половинка до гибел. Той е изтърпявал присъдата си в затвор с максималн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР