48-годишен мъж е нападнал с пистолет екип на Спешен център

...
48-годишен мъж е нападнал с пистолет екип на Спешен център
Коментари Харесай

Заплаха с пистолет над екип на Спешна помощ

48-годишен мъж е нападнал с револвер екип на Спешен център – Петрич. Това оповестиха от ОДМВР – Благоевград. Около 22:03 часа на 31 октомври на тел. 112 е получен сигнал за потърпевш мъж след зародил скандал в административна постройка в град .
При опит да му се окаже здравна помощ, доктор от пристигналия медицинския екип е забелязал револвер на кръста на лицето и откакто е свикан да махне револвера потърпевшият е размахал оръжието пред медиците.
 РЗИ Благоевград: Най-критично е ситуацията в лечебните заведения в Гоце Делчев, Сандански и Петрич РЗИ Благоевград: Най-критично е ситуацията в лечебните заведения в Гоце Делчев, Сандански и Петрич
Няма да се затварят различен вид заведения в област Благоевград с изключение на нощните заведения. Това съобщи пред Българска национална телевизия шефът на РЗИ-Благоевград...
След подаден сигнал на тел. 112 неотложно на място са пристигнали полицейски чиновници, които са иззели оръжието, което е газов револвер и са открили, че мъжът е 48-годишен от гр. Петрич. Същият е настанен за лекуване в „ Болница Югозападна “ в град Петрич с разкъсно-контузна рана на главата. Уведомена е Районна прокуратура - Петрич. Работата по случая продължава.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР