48-годишен българин е арестуван за убийство на 41-годишната си съпруга

...
48-годишен българин е арестуван за убийство на 41-годишната си съпруга
Коментари Харесай

Българин уби съпругата си в Кипър

48-годишен българин е задържан за ликвидиране на 41-годишната си брачна половинка Петя Кратева в Тремитуса, Кипър. Жената е била намушкана четири пъти с нож, като по ръцете ѝ са открити рани, евентуално получени при самоотбрана.

Трагичният случай по време на яростен спор и нахлуване с ножове, вследствие на които тя е била бутната или е паднала от балкона на жилището им, оповестяват кипърски медии.

Съпругът ѝ е ранен. Той се намира под полицейска защита в болничното заведение и не е с заплаха за живота.

Съседи описаха, че са имали компликации при свързването с полицията по време на разправията, което е довело до закъснение на реакцията от страна на правоприлагащите органи. Местен гражданин се е опитал да се обади на полицията 4 пъти без триумф. Началникът на полицията в Пафос Никос Цапис съобщи, че се организира следствие на реакцията на полицията.

Говорителят на органите на реда Христос Андреу загатна, че на мястото на случая са открити два ножа. Властите разкриха, че обвиненият е имал предходни прояви на домашно принуждение, като за него има издадена заповед за арест от предходно нахлуване над Кратева.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР