47-то Народно събрание е избрано да представлява пряко народа и

...
47-то Народно събрание е избрано да представлява пряко народа и
Коментари Харесай

Зеленият сертификат - мерило за отговорността на парламента, според ДБ

47-то Народно заседание е определено да съставлява директно народа и зеленият документ би трябвало да важи за всички народни представители . Тежка липса на морал е да не се приема отговорност на територията на Народното събрание. Това съобщи в декларация от името на Демократична България проф. Александър Симидчиев при започване на днешния парламентарен ден. Припомняме, две следващи разисквания на предлагането в Народното събрание да се вкара условие за зелен документ не завършиха с решение. Първи от ГЕРБ/СДС предложиха мярката да бъде въведена, на което най-яростно се опълчват от " Възраждане ".

Демократична България действително поддържа с декларацията си въвеждането на условието за коронавирус документ като отбрана на правото на здраве.

Тази територия не е дефинирана за работно място, а за законотворчество, диспути и диалози, където участват доста хора, изясни Симидчиев.

Той разкритикува продължаващото " институционалното бавене, което води до разпространяване на вируса ". От нашето деяние или безучастие протичат неблагополучия, които се поддават към жителите . Най-висшето право е правото на живот и страната е задължена да подсигурява и опазва здравето на хората. Европейският парламент изисква зелен документ за европейските депутати, като останалите европейски парламенти изискват националните им представители да се имунизират като държавническо държание, акцентира Симидчиев.

Той прикани народните представители за почтено държание, уместно на високия морал на народния представител . България няма потребност от страхливи народни представители, а народът ни заслужава почтени водачи, безапелационен бе Александър Симидчиев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР