47 структури на Възраждане в цяла България номинираха Петър Волгин

...
47 структури на Възраждане в цяла България номинираха Петър Волгин
Коментари Харесай

Костадинов: Утре ще се видим с Волгин за номинацията му за евродепутат

47 структури на Възраждане в цяла България предложиха Петър Волгин за претендент за евродепутат от Възраждане. Преди малко приказвах с него и се разбрахме на следващия ден да се забележим, с цел да обсъдим номинацията и дали ще я одобри.

Това показа във фейсбук водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. Вчера в ефира на БНР Волгин самичък призна, че има такива диалози, предизвикан от въпрос на социолога Андрей Райчев. Lupa.bg пък преди повече от месец заяви, че журналистът ще поведе евролистата на националистическата партия. 

Ето и целия пост на Костадинов: 

Номинацията на Петър Волгин за Европейски парламент от Възраждане - Варна провокира безумен писък измежду псевдо-демократичната общественост. Какво демонстрира това?
На прав път сме.
Той е известен водещ от БНР, а името му се свързва с справедлива публицистика. Дори отчет на Съвет за електронни медии, обвързван с неговото предаване, удостоверява наличието на плурализъм в работата му или точно наличието на всички гледни точки по значими за обществото ни въпроси.

В удостоверение на професионализма на Петър Волгин са и множеството награди, които е получавал, измежду които са номер 1 на стратегия " Хоризонт " през 2014 година, през същата година получава и премията " Сирак Скитник " за най-хубав публицист на БНР за 2002 година, на Съюз на българските журналисти – „ Златно перо “ за радиожурналистика 2020 година и други

Срещу тоталитаризма на Брюксел изпращаме свободни и способни персони, пазители на същинските европейски, християнски полезности.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР