47-годишната Алена Райнхолд Щерк е обявена за издирване от столичната

...
47-годишната Алена Райнхолд Щерк е обявена за издирване от столичната
Коментари Харесай

Коя е изчезналата в София жена? Близките й започнаха самостоятелно издирване

47-годишната Алена Райнхолд Щерк е оповестена за търсене от столичната полиция.

По непотвърдена информация през миналата нощ от вкъщи на дамата, която е IT експерт, се е задействал паник бутон. Пристигналите на място полицейски екипи не са открили опит за щурм.

Няколко часа по-късно децата на дамата са подали сигнал, че тя е изчезнала. Издирва се и мъжът чужденец, с който тя е живеела.

Приятели на дамата са почнали независимо издрирване. Любомир Методиев описа какви дейности са подхванали за нейното търсене.

В момента група другари сме се организирали по наша информация и данни тук-там където да търсим, тъй като още нямаме никаква информация от органите на реда и взехме решение с наши сили, колкото можем, да се съберем, притялски групи, другари и родственици да търсим по наша нформация и по данни на гадатели, врачове и тем подобони. Човек, който е в тежко състояние, има вяра на всичко и ние сега малко на сляпо търсим, само че вярата умира последна. И продължаваме с търсенето, надяваме се всичко да завърши наред, само че към този момент никаква, никаква друга информация нямаме.

Българска национална телевизия: Къде търсите сега?

Любомир Методиев: На разнообразни места към София.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР