47-годишен мъж, служител на хотел Ciputra в Семаранг, Индонезия, докато

...
47-годишен мъж, служител на хотел Ciputra в Семаранг, Индонезия, докато
Коментари Харесай

Samsung експлодира в джоба на мъж

47-годишен мъж, чиновник на хотел Ciputra в Семаранг, Индонезия, до момента в който стоял и чакал в фоайето на хотела, в който работел, усетил, че телефонът в джоба на ризата му почнал да загрява и протегнал ръка да го извади, само че в този миг мобилният телефон избухнал в пламъци. Мъжът паднал на земята и свалил горящата риза от гърба си, което го избавило от по-сериозни пострадвания.

Представители на полицията в провинцията са почнали инспекция на случая. Според предварителните данни мъжът е имал телефон Samsung Grand Duos, модел пуснат в продажба през 2013 година

През септември 2016 година компанията разгласи за всеобщо евакуиране и преустановяване на продажбите на модела Galaxy Note 7 поради открити проблеми с акумулаторната батерия, която при някои телефони се взривяваше. Сред това корпорацията заяви, че дефектът е отхвърлен и стартира да подменя купените по-рано смарт телефони с нови. Оказа се, че казусът не е решен и акумулаторите и в новите Galaxy Note 7 продължаваха да се възпламеняват. Заради това "Samsung " разгласи цялостното евакуиране на всички устройства и преустановяване на производството им.

Камерата за видеонаблюдение снимала ужасяващия миг:

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР