47-годишен мъж простреля и уби по непредпазливост свой съгражданин в

...
47-годишен мъж простреля и уби по непредпазливост свой съгражданин в
Коментари Харесай

41-годишен мъж бе убит по време на незаконен лов край Казанлък

47-годишен мъж простреля и умъртви по несъобразителност собствен съгражданин в Казанлък, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът е станал нощес малко преди 22 часа. На телефон 112 се е обадил причинителят, който обяснил, че е прострелял мъж и го транспортира към болнично заведение в тежко положение, само че по-късно макар напъните на лекарите простреляният е умрял.

Той е на 41 години и е нямал родствени връзки със стрелеца, изясни пред Българска телеграфна агенция основен контрольор Христо Петков, шеф на Районното ръководство в Казанлък.

Образуваното досъдебно произвеждане по член 122, алинея 2 вр. с алинея 1 от Наказателния кодекс, което касае гибел по несъобразителност и планува наказване от една до шест години отнемане от независимост, добави пред Българска телеграфна агенция окръжният прокурор Дичо Атанасов.

47-годишният мъж е арестуван за период до 24 часа.

По непотвърдена информация на локалната Пресс ТВ двамата мъже са ловци, които са ловували на непозволено място и в неразрешен за лов интервал сред казанлъшките села Дунавци и Голямо Дряново.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР