46-годишната балчиклийка Ивилина Димова, която през последните години набира средства

...
46-годишната балчиклийка Ивилина Димова, която през последните години набира средства
Коментари Харесай

Помагайте! Събират средства за експериментално лечение на Ивилина

46-годишната балчиклийка Ивилина Димова, която през последните години набира средства за лекуване и съумя да стане от инвалидната количка преди няколко месеца, се нуждае от нашата поддръжка.

Преди 18 години, когато е на 28, чува страшната диагноза Множествена склероза. За това време тя е уверена, че повода за парализата и от кръста надолу е друга. В лутането сред лекари и лечебни заведения претърпява " лекуването “ на четири неверни диагнози.

Последната, доказана от експерти в Турция и Русия, е трансверзален миелит – автоимунно и нелечимо заболяване с непосилен край. Но медиците са оптимисти – посредством комбиниране на рехабилитация и пробни лекувания (медикамента Мабтера и трансплантация на стволови клетки) Ивилина може още веднъж да води независим живот. Преди няколко месеца тя се изправя на крайници и стартира да върви единствено с рехабилитация, само че грипният вирус тази зима я връща в изходна позиция. Решението е пробно лекуване в Турция, за което стартово са нужни над 30 хиляди $. Срокът е 12 юли 2018 година

" Това лекуване е последното, което мога да направя за себе си “, моли Ивилина, която получава от страната само 210 лв. пенсия и 140 лв. за придружителя си.

Може да помогнете посредством:

Уникредит Булбанк: BG58UNCR70001522488716  BIC: UNCRBGSF  КЛОН 312 гр. Балчик

Титуляр: ИВИЛИНА ПЕНЧЕВА ДИМОВА 

DMS IVI на номер 17 777

PayPal: [email protected]

facebook: Ivi Mileva

Тел. 089 955 0823
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР