46-годишен мъж е оцелял по чудо, след като е бил

...
46-годишен мъж е оцелял по чудо, след като е бил
Коментари Харесай

Нападение с чукове в центъра на София

46-годишен мъж е оживял по знамение, откакто е бил атакуван от двама маскирани мъже. Във вторник потърпевшият е претърпял интервенция. Има голям брой контузии по главата и травма на единия крайник. Инцидентът е станал на 11 юни. Все още няма арестуван.
Димитър Ивайлов влиза да пазари в магазин в центъра на София. В автомобила му го чака дамата, с която живее. Пред Нова телевизия тя описа за случилото се.
 „ Димитър мина откъм гърба, с цел да остави покупките в багажника. В началото не виждах какво се случва. Той е усетил мощен удар в главата. Погледнах в огледалото за назад виждане и видях, че двама мъже се разправят с него. Помислих, че ни обират, тъй като в чантата имах огромна сума пари. Отворих задната врата, с цел да си взема чантата. Затваряйки я, видях, че един от маскираните нападатели държи чук ”, описа Поля Малинова.
 Баща наръга сина си в сърцето след скандал в Монтанско Баща наръга сина си в сърцето след скандал в Монтанско
Мъж на 73 години от село Смоляновци в община Монтана е прострелял след фамилен скандал в коляното 47-годишния си наследник, след което го е на...
 Жената пробва да предотврати побоя. Тя показа, че мъжете са удряли Димитър с чукове по главата и по краката. Свидетел също пробва да спре нападението, само че мъжете атакуват и него. Охранителни камери записват случая. На фрагментите се виждат лицата на причинителите.
 Димитър е с голям брой счупвания на лицето и счупвания на крайници. Мъжът е настанен в „ Пирогов ” в доста тежко положение. Семейството подозира, че поръчители на нападението са конкурентна на тяхната компания. През годините те неведнъж са ги тормозили, за което Поля и Димитър подават сигнали в ГДБОП, полицията и прокуратурата. Реакция обаче няма.
  " Пукали са ни гумите, заливаха ни ателието с блажна багра. Лепиха ключалките с лепило. Преди година мен ме нападнаха. Засякоха ме на пътя и аз отбих. Слезе човек от колата, която ме засече, и ме удари. Спряха коли, рейсове. Човекът, който ме атакува, видя, че има доста хора и си потегли. Подала съм тъжба във Второ районно управление (на МВР), знам кой ме атакува. Засега наказване за тези хора няма ", описа Поля.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР