46-годишен мъж е бил арестуван тази сутрин за видеото, в

...
46-годишен мъж е бил арестуван тази сутрин за видеото, в
Коментари Харесай

Арестуваха нервака, разбил стъкло на бус и ранил шофьор в Пловдив

46-годишен мъж е бил задържан тази заран за видеото, в което се вижда по какъв начин разрушава прозореца на бус на улица в Пловдив. Това заяви районният прокурор Петър Петров.

“Повдигнати са му 3 обвинявания - за безчинство, отличаващо се с изключителна смелост, за лека телесна щета по хулигански подбуди и за увреждане на непознато движимо имущество. Задържан е за 72 часа, следва прокурорът да реши дали да изиска от съда непрекъснатия му арест. Предвиденото наказване за две от обвиняванията е до 5 година отнемане от независимост ”, съобщи Петров.

Инцидентът е станал на 23 октомври към 17 ч. на ул. “Академик Петър Динеков ”. Мъжът, който управлявал лек автомобил “Киа ”, препречил пътя на буса. Излязъл и бързо стигнал до вратата на транспортното средство и почнал да блъска с длан по стъклото. В резултат от ударите прозорецът се пръснал и потърпевш 21-годишният водач Артур Мол. Той е с пострадвания по окото и ръката.

Задържаният през днешния ден лидер обяснил пред проверяващите, че държанието му е било предизвикано от маневра на буса, която му се сторила рискова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР