46-годишен мъж е арестуван в Стара Загора за заплаха за

...
46-годишен мъж е арестуван в Стара Загора за заплаха за
Коментари Харесай

Пиян мъж насочил пистолет срещу съседка и детето ѝ в Стара Загора, арестуван е за заплаха за убийство

46-годишен мъж е задържан в Стара Загора за опасност за убийството на жена и дете.

Той размахал револвер и заплашил, че ще убие 14-годишно дете, като опрял в главата му законно притежаван револвер Ekol Majol, 9-милиметров. Четири дни по-рано насочил оръжието към главата и гърдите на майката и още веднъж заплашил с ликвидиране.

Случилото се разиграло в блок, където дамата наела апартамент и пренасяла багажа си. Мъжът направил скандал след приложимост на алкохол. Преди да се нанесат в блока, той не е познавал пострадалите.

Според прокуратурата заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането на желанията на арестувания.

Обвиняемият Д.М. е престъпно проявен, конфликтен, с нападателно държание по отношение на съседите си и причинител на други противообществени прояви. Престъпленията, за които е притеглен в качеството на обвинен и арестуван Д.М., се санкционира с отнемане от независимост до шест години.

Районен съд – гр. Стара Загора е решил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано съмнение, че Д.М. е направил закононарушенията, за които са притеглен като обвинен и съществува действителна заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР