4593 нарушения на скоростните режими засякоха патрули на Пътна полиция

...
4593 нарушения на скоростните режими засякоха патрули на Пътна полиция
Коментари Харесай

Само за 10 часа полицаи засякоха над 4500 нарушители с превишена скорост

4593 нарушавания на скоростните режими засякоха патрули на " Пътна полиция " единствено за 10 часа - сред 6.00 и 16.00 ч. през днешния ден. Проверките са част от интервенцията " 24 часа скорост ", оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. 1181 от нарушаванията са регистрирани с така наречен камери на триноги, 421 - със стационарните, а 2991 - с мобилните.

За същия времеви период в страната е имало 387 точки за надзор. В интервенцията са се присъединили 224 чиновници. По време на акцията са открити 62 случая на придвижване в обитаемо място с над 50 км/ч.

Операцията " 24 часа скорост " е в ход от 6.00 ч. тази заран и ще продължи до 6.00 ч. в четвъртък - 19 април. Целта е да се обърне внимание на водачите, че скоростта е една от главните аргументи за тежки пътно-транспортни катастрофи .
 
Освен автомагистралите , изключително внимание ще се обърне на правите Русе-Бяла, Ботевград -Мездра, Кресненското дефиле и Бургас-Варна . Засилени ще бъдат и дежурствата по основни кръстовища и по централните булеварди в София, Пловдив, Варна, Бургас и други огромни градове.
 
Операцията е планувана авансово и по линия на ТИСПОЛ, като се организира във всички страни от Европейския съюз.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР