4500 лева глоба и свобода за шведа, изритал камериерка в

...
4500 лева глоба и свобода за шведа, изритал камериерка в
Коментари Харесай

Глобиха шведа, ритал камериерка, и го пуснаха

4500 лв. санкция и независимост за шведа, изритал камериерка в Слънчев бряг това лято, постанови районният съд в Несебър, заяви Българска национална телевизия.

Ралф Сундберг изкара повече от месец зад решетките, откакто изтече видеозапис от камера на хотела. След това той беше пуснат под домакински арест.

На влизане в съда през днешния ден Ралф криеше лицето си и не пожела да дава отговор на въпроси на публицисти. Адвокатът му напомни, че той е с чисто правосъдно минало, не е осъждан и по тази причина ще упорства съдът да дефинира административно наказване – санкция.

В правосъдната зала Ралф Сундберг съобщи, че съжалява за случая и в никакъв случай повече няма да протяга ръка на човек. Той добави, че се е заблудил и помислил, че преносимият компютър му е откраднат и е бил под влияние на алкохол. Прокурорът по делото Радост Бошнакова изясни, че чистото правосъдно минало на Ралф е причина делото да се гледа по тази процедура.

„Наказанието, което му желае прокуратурата дава отговор на задачите и правилата, които са заложени от законодателя. Наказанието е до 3 години отнемане от независимост и не са породени съставомерни от действието щети“, изясни прокурорът по делото Радост Бошнакова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР