450 души даде на частен съдебен изпълнител кметът на Белоградчик

...
450 души даде на частен съдебен изпълнител кметът на Белоградчик
Коментари Харесай

Кмет не даде само фирмата на сина си на частен съдебен изпълнител

450 души даде на частен правосъден реализатор кметът на Белоградчик поради неплатени налози към общината. Със запори на сметки и заплати са всички, които дължат на общината над 100 лв. налог през последните години. Направено е едно само изключение към некоректен дебитор.



Ако живееш в Белоградчик и не си платил налога на автомобила си, налога на жилището си или различен локален налог и дължиш над 100 лв. за последните пет години, кметът - Борис Николов на момента те дава на Частен правосъден реализатор и се оказваш със запор на заплатата и сметките си. Отделно заплащаш и солидните такси на съдия-изпълнителя.

Това се прави от 2013 година насам. Към днешна дата предадените от кмета на ЧСИ са 450 жители и компании. Тоест, всички, които дължат над 100 лв. налог. С едно само изключение - синът на кмета. От 10 години той дължи над 4 000 лв. на Общината посредством едноличната си компания. И освен, че не ги заплаща към този момент десетилетие, а е единственият, който кметът не дава на съдия-изпълнител.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР