45-тият американски президент Доналд Тръмп се срещна във Флорида с

...
45-тият американски президент Доналд Тръмп се срещна във Флорида с
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се срещна с Орбан

45-тият американски президент Доналд Тръмп се срещна във Флорида с унгарския министър председател Виктор Орбан, предадоха международните организации. 

Орбан се трансформира в икона за някои консервативни популисти, поради това че проповядва, това, което той назовава, " тясна народна власт ", белязана от ограничавания на имиграцията и на правата на ЛГБТ общността. Той също по този начин вкара и ограничавания върху правосъдната система и медиите. 

Във Флорида Орбан се срещна с Тръмп в имението му в Мар а Лаго. Унгарският министър председател постна в Instagram кадри от посрещането, което му устройва Тръмп. Още първоначално унгарският водач е поднесъл на Мелания Тръмп букет, предава Българска телеграфна агенция. 

Във видеоклипа от срещата се вижда по какъв начин Тръмп хвали Орбан. " Той е неполемична персона, тъй като споделя: " Нещата ще бъдат такива " и всичко завършва. Нали по този начин ", добавя Тръмп по адрес на Орбан, до момента в който останалите членове на екипите им се смеят на този коментар.

В петък външният министър на Унгария Петер Сиярто, съпътстващ Орбан, пък приветства " силата " на Тръмп и загатна, че светът би бил по-мирен, в случай че той към момента беше президент. " Ако Доналд Тръмп беше определен за президент на Съединени американски щати през 2020 година, войната в Украйна, която продължава към този момент трета година, нямаше да избухне и спорът в Близкия изток щеше да бъде позволен доста по-бързо ", написа той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР