45 шота е изпил Димитър Ковачев-Фънки по време на снимките

...
45 шота е изпил Димитър Ковачев-Фънки по време на снимките
Коментари Харесай

Фънки изпи 45 шота, ето защо

45 шота е изпил Димитър Ковачев-Фънки по време на фотосите на новия си клип Drinking Stars, разкри пред " Телеграф “ самият той.

Музикантът стана част от нова група дружно с сътрудниците си от " Акага “ - Иво Казасов и Пепи Арбов, както и Явор Русинов, прочут от групите " Булгаро “ и " СуперМакс “ на Курт Хауенщайн.

Drinking Stars

Бандата се назовава Da BodyBuilders и в нея са се събрали все колоритни музиканти, които са известни с това, че обичат да се грижат за телата си и да ги поддържат във форма. " Идеята е на Явор, той ми се обади, че са се събрали с Пепи и Иво, и ме попита дали желая да се включа в една радостна концепция. Разбира се, че споделих " Да “, а като видях защо става дума, напряко паднах “, описа пред " Телеграф “ Фънки.

Той добави, че Русинов е и кръстник на новата групировка, както и създател на първата им ария Drinking Stars. " Явор написа музиката, а текстът е общ. Събрахме се да се почерпим креативен и го написахме. Това стана в София, а на морето отидохме да снимаме клипа “, показа още " неприятното ченге “ от журито на " Като две капки вода “.

Скелет

Режисьор и оператор на новото видео е Жоро Марков, който като дете взе участие с Иван Ласкин в паметния тийнсериал " Васко да Гама от село Рупча “, а по-късно стартира да снима някои от най-хубавите клипове на Галена, Галин, Малина, Емилия, Андреа и доста други. " Имахме недодялан скелет на сюжет, по който да се движим, само че всички импровизации бяха добре пристигнали. Пепи ми сподели, че съм изпил 45 шота по време на фотосите.

Ние не гледаме с положително око на бирата, тъй като сме от тима на феновете на концентратите “, описа Фънки. Снимките са били в бар на централния плаж в Бургас, който държат три, по думите му, приказни мацки, и на новата автомагистрала. 

Концерт

На 22 юли новата тайфа ще дебютира за пръв път пред аудитория. Концертът е на Кай бара на къмпинг " Градина “, част от фестивала " Караван празненство “. " Най-вероятно ще открием с новото парче, само че сме подготвили цяла 50-минутна стратегия с доста обичани шлагери като " Съни бийч “. Другата седмица отиваме в Родопите при Явор да репетираме. Той ще ни посрещне на агне по френски – смъртоносен кулинар е, неслучайно е печелил " Черешката на тортата “.

Там ще обсъдим и тоалетите, с които ще се появим, тъй като би трябвало да е друго, само че пък съобразено с плажната конюнктура “, показа Димитър Ковачев. След това шоу ще видят по какъв начин ще се развият нещата и по какъв начин ще ги одобри публиката, другояче те са навити съществено да продължат в тази групировка. Още повече че Явор Русинов към този момент работи по 2-3 нови песни за състава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР