45-годишният полицай Добромир от РПУ в Сопот е убитият полицай

...
45-годишният полицай Добромир от РПУ в Сопот е убитият полицай
Коментари Харесай

Стана ясно кой е убитият полицай при скандала от ревност в Пловдив

45-годишният служител на реда Добромир от РПУ в Сопот е убитият служител на реда в пловдивския квартал " Кючук Париж ". Припомняме, че той почина, откакто е бил наръган от боен след кавга сред двамата. Полицаят е бил откаран в болница с няколко прорезни рани в тялото и там умрял. Бил е прочут в града като Драго-полицая.

Той е бил разведен и е имал момиченце в 5-ти клас. Живеел на фамилни начала с друга жена. В Сопот всички са в шок, описаха локални хора. Те дефинират Добромир като дородушен човек, постоянно усмихнат и радушен.

Както БЛИЦ писа нападателят е 45-годишният Ангел, който е някогашен боен командос в 68 бригада на " Специалните сили ", а понастоящем е контрактор. Скандалът е зародил поради дамата, която преди живеела с убития служител на реда, а в този момент имала връзка с Ангел и с изнесла при него.
Случаят е стихотворец напълно от Военна полиция, има формирано досъдебно произвеждане, оповестиха от Окръжната военна прокуратура в Пловдив.
Ножът, с който е осъществено убийството, е открит на метри от местопроизшествието в кошче за отпадък.
По непотвърдена информация в ареста за Ангел и жена му. Очаква се от военната прокуратура да дадат повече информация за случая.
Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР