45-годишният белгиец Дейвид Бертен инсценира собствената си смърт, за да

...
45-годишният белгиец Дейвид Бертен инсценира собствената си смърт, за да
Коментари Харесай

Мъж инсценира смъртта си, за да даде урок на близките си (видео)

45-годишният белгиец Дейвид Бертен инсценира личната си гибел, с цел да види по какъв начин ще реагират фамилията и приятелите му.

Напоследък съгласно белгиеца той не усещал топлота в огромното си семейство и се чувствал пропуснат и зарязан. „ Никога не съм канен на никое място. Никой не ме вижда. Всички се отдалечихме един от различен “, оплакал се той, до момента в който гледал по какъв начин братята и сестрите му и другите родственици се отдалечават един от различен.

Тогава на Бертен му хрумва тази концепция, която скрито споделя със брачната половинка и децата си. Те помогнали за реализирането на проекта на белгиеца, като уведомили всички близки за гибелта му.

Децата оставили и трогателни мнения в обществените мрежи в духа на „ на кого ни остави, тате “. В избраното време приятелите и роднините на Бертин пристигнали на погребението  на церемонията, а по-късно, като вълшебник, самият воин на деня слязъл от небето със наследник хеликоптер.

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original – Thomas faut

Близкият другар на Бертин Томас Фоут показа видео, на което той прегръща своя приятел, подписвайки видеото с прочувственото „ Кълна се, че плаках, а по-късно изпаднах в потрес, приятелю, доста те обичаме “. И това макар измамата.

Но някои от роднините, които преди този момент имали неприятно мнение за Бертин, който бил пристрастен от Tik-Tok (и може би измислил тази смешка в действителност в името на харесванията), се ядосали.

@el.tiktokeur2 Tu nous a eu je te le jure j etais en pleure moi et apres j ai eu le choc poto on t aime beaucoup ❤️@Ragnar_le_fou @Leclercq Philippe #fyp #pourtoii #fypシ ♬ son original – Thomas faut

Между другото, концепцията на блогъра не била разбрана от клиентите му, които сметнали, че шегата наподобява прекомерно жестока.

Въпреки че самият шегобиец споделя, че концепцията си е коствала и е сполучлива на 100%. Дори тези от околните, които не пристигнали на погребението, по-късно се обадили и споделили, че се радват, че техният непосредствен е жив. Вярваме, да.

Интересно, в случай че белгиецът почине в действителност, кой ще пристигна на погребението му?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР