45-годишният актьор и певец Владимир Михайлов за пореден път доказа,

...
45-годишният актьор и певец Владимир Михайлов за пореден път доказа,
Коментари Харесай

Победителят в Капките - многодетен татко и бивш сервитьор

45-годишният артист и артист Владимир Михайлов за следващ път потвърди, че е освен превъзходен подражател, само че и ослепителен музикант, откакто завоюва последния сезон на " Като две капки вода " през вчерашния ден вечерта или по-скоро през днешния ден рано сутринта.

Родителите на Михайлов са зъболекари, само че доста музикални.

" Баща ми свиреше на китара, пееше, беше душата на компанията. Винаги вадеше китарата и правеше рецитал от 100 песни – френски, съветски, " Бийтълс “. Беше магия... магия, който те кара да искаш и ти да си подобен един ден. Още повече, че китарата седеше в ъгъла на стаята. Един ден, когато бях на 13, просто я взех и повече не я пуснах. Майка ми е свирела на цигулка, баба ми – също ", спомня си Влади. Смъртта на татко му прекатурва живота му.

" Едно от събитията в живота ми, които са ме разклащали, беше загубата на татко ми. Много е мъчно да си обясниш за какво един добър и работлив човек би трябвало да си отиде в разцвета на силите си и по този начин ненадейно. Това беше същински тест за мен, който продължи години ", признава многодетният баща.

За първи път среща любовта в Щатите, където отива на студентска бригада. Макар че за малко обмисля да следва стоматология, избира британската лингвистика, тъй като не е признат скандинавистика.

" През 2001 година отпътувах на бригада в Щатите и работих 5 месеца там като сервитьор в един голф курорт. Там се срещнах с някогашната ми брачна половинка. Имах опция да остана в Америка, само че разбрах, че това не е моето място и се прибрах в България ", споделя Влади.

От американската си брачна половинка звездата от " Братя " има две деца - момче, кръстено на татко му и момиче, кръстено на майка му. Става татко за първи път, когато е единствено на 26 години и към момента не е мислел за сериозна актьорска кариера, само че пък към този момент е бил сполучлив музикант със своята група " Сафо ".

След като се родила и дъщеричката му обаче последвал бракоразвод. Преди близо 10 години Михайлов подвига втора женитба – с цигуларката Михаела Ненова, която среща на концерт. За втората си брачна половинка той споделя, че е неговият ангел на музиката. Двамата основават група, в която работят дружно, а в това време Михаела приема двете деца от първия му брак съвсем като лични.

Наред с това му ражда още едно дете – Велизар, който извършва ролята на дребния Драго в сериала " Братя ". С него Влади става национално прочут, а след това се опитва с триумф да заблуди журито в " Маскираният артист ". След като сподели гласовите си благоприятни условия в това предаване, разумно последва поканата и за най-известното шоу " Като две капки вода ".

Михайлов е с извънредно претрупан график, тъй като продължава да свири като част от няколко групи, пък и да взе участие в мюзикъли като " Исус Христос суперзвезда " на Пловдивската опера. Разписал се е и с две участия на " Евровизия ", като при едното даже е поканен на рождения ден на Филип Киркоров. Въпреки сериозната си претовареност е виновен родител, даже непоколебим, написа HotNews.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР