45-годишната Кейти Холмс и 17-годишната Сури Круз живеят заедно в

...
45-годишната Кейти Холмс и 17-годишната Сури Круз живеят заедно в
Коментари Харесай

Как свръхзащитната Кейти Холмс спаси дъщеря си от сциентологията: Сури, на 17, процъфтява в умна и независима тийнейджърка, след като актрисата се освободи от противоречивата религия - докато Том Круз няма участие в живота й

45-годишната Кейти Холмс и 17-годишната Сури Круз живеят дружно в Ню Йорк, откогато Холмс се раздели с Том Круз през 2012 година (на фотографията този уикенд)

Твърди се, че нито майката, нито дъщерята са имали контакт с Том Круз, защото източник разкри предходната година, че звездата от Top Gun няма " няма част " в живота на щерка му, защото тя стартира да се приготвя за висше обучение и се пробва да продължи кариера в модата.

Източник сподели на Dailymail.com: „ Сури кандидатства в учебни заведения на всички места. [Кейти] в действителност желае тя да остане в Ню Йорк, с цел да могат да бъдат близо един до различен. Кейти доста се гордее с нея, само че също по този начин е извънредно покровителствена. “

Вътрешният човек добави, че Кейти е „ съкрушена “ от концепцията щерка й да отиде в лицей като Сури се споделя, че „ клони към “ фешън учебно заведение.

След раздялата с Круз, Кейти Холмс получи цялостно попеч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР