45-годишен отива на съд, след като пробва да пренесе през

...
45-годишен отива на съд, след като пробва да пренесе през
Коментари Харесай

Извадиха трева за 11 280 лв. от „Порше Кайен“ на границата

45-годишен отива на съд, откакто опитва да придвижи през граница 2.820 кг марихуана за 11 280 лева За казусът от през вчерашния ден оповестиха от Апелативната прокуратура.

Вчера на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Капитан Андреево, в посока от България към Турция дошъл лек автомобил, марка „ Порше Кайен ", с български регистрационен номер, ръководен от К.Д. на 45 година Той пътувал самичък. Превозното средство било отклонено за осъществяване на щателна митническа инспекция. При нея в озвучителното тяло за ниските честоти (субуфер), митническите чиновници разкрили вакуумирани 19 броя полиетиленови пликове, в които имало суха зелена листна маса. При осъществения полеви тест, сухата маса реагирала на марихуана.

По делото се правят дейности по следствието. Водачът на автомобила е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура в Хасково да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на К.Д.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР