45-годишен мъж застреля в главата приятелката си с ловна пушка

...
45-годишен мъж застреля в главата приятелката си с ловна пушка
Коментари Харесай

Мъж застреля приятелката си и се самоуби

45-годишен мъж простреля в главата приятелката си с ловна пушка в жилището им в Гран Канария, след което се самоуби, предадоха испанските медии.

Труповете на двамата били открити в късния следобяд на вчерашния ден, когато дъщерята на убитата е посетила адреса, откакто майка ѝ не дала отговор на нито едно от позвъняванията ѝ денем. Тогава благодарение на комшия двамата разрушили вратата и намерели безжизнените им тела в жилището посред локва кръв. На този стадий от следствието като най-вероятната причина, довела до трагичния случай, се показва фамилен скандал.

По данни на полицията обаче жертвата – 38-годишна колумбийка – в никакъв случай не е подавала недоволство до управляващите за домашно принуждение или че е била заплашвана за живота ѝ. Според формалната статистика на испанските служби дамите, убити от сегашни или някогашни сътрудници на територията на страната от началото на тази година, към този момент е 21.

От 2003 година до актуалната 2019 година в Испания са били убити общо 996 представителки на нежния пол, обобщава данните за домашното принуждение,,El Pais’’.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР