45 фенове на черногорския тим Сутиеска са задържанив Горна Оряховица,

...
45 фенове на черногорския тим Сутиеска са задържанив Горна Оряховица,
Коментари Харесай

Арестуваха 45 футболни фенове след мача на Лудогорец

45 почитатели на черногорския отбор Сутиеска са задържанив Горна Оряховица, откакто вилнели на бензиностанция край лясковското село Добри дял. Както е известно, футболният тим от Черна гора игра нощес против Лудогорец в Разград, а ентусиастите се прибирали от мача.

На към 01.00 ч. на 6 юли на тел. 112 е получен сигнал от чиновник на бензиностанция. Той обяснил, че клиенти влезнали в обекта, взели разнообразни хранителни артикули и питиета и, без да платят, потеглили.

Незабавно били подхванати заградителни дейности на служители на реда от Велико Търново взаимно със чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Габрово. В резултат на това в региона на Севлиево рейсът, в който чужденците пътували, бил засечен и спрян.

Превозното средство било конвоирано до районно управление (на МВР) – Горна Оряховица, където 45-мата пасажери са арестувани за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Установено е, че взетите от бензиностанцията артикули възлизат на към 900 лева

Задържаните са възстановили паричната им равноценност. Оказало се, че чужденците са почитатели на черногорския отбор Сутиеска.

По случая е формирана кореспонденция. Работата по него продължава.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР