45 дни изминаха от от изчезването на Емил Боев. От

...
45 дни изминаха от от изчезването на Емил Боев. От
Коментари Харесай

Майката на изчезналия Емил от Перник отправи емоционален призив


45 дни изминаха от от изгубването на Емил Боев. От младото момче към момента няма диря, откакто последно е забелязан на фестивала Сурва в Перник. Неговата майка Иванка насочи апел към хората в обществените мрежи. Тя се надява на поддръжка от положителни хора.„ 45 кошмарни дни, в които се молим денонощно да се появи Еми. Нищо, нищичко.

Само тъга, обезсърчение и искрица вяра, че някой ще звънне да каже, че Еми е жив и ще се прибере, само че телефона мълчи.

Аз съм една елементарна майка, която до 28. 01 работеше по 12 часа и изкарвах хляба си по почтен път.

Не знам кои са същинските ми родители и когато разбрах, че съм осиновена го изживях тежко, само че си споделих, че ще имам три деца и те ще са ми всичко на този свят.


Полицията работи и по версия на Емил да му е породено нещо

Три деца на майка България, в която работя, заплащам налози, съблюдавам законите и постоянно гласоподавам!

За кого обаче, за хора, които нехаят за елементарния трудещ се човек. Ние не даваме подкупи, нямаме богати родственици, нямаме безстопанствен тил.

Ние сме елементарни!

И сме толкоз елементарни, че когато синът ни изчезва ей по този начин, няма кой да ти каже по какъв начин се изпарява човек без диря... без нито една диря.

Но идват избори и кой ни е задължен на нас елементарните, да се положат старания за намирането на момчето ни.

Обикновеното момче Еми, което е с най-необикновената душа, с най-лъчезарната усмивка, с най-добронамерената и чиста психика, с най-безкористната обич, на която някой е кадърен.

Дори не мога да си показва защо някой би го наранил. След многочислени и безконечни версии за изгубването му, към момента нямаме никаква визия какво се е случило... и пишейки това през очите ми, които цялостни със сълзи се взират през прозореца с надеждица, че Еми ще се появи, аз за следващ път се апелирам на всеки един от вас, да споделяте негова фотография.

Няма на кой да разчитаме с изключение на на вас, другите елементарни хора!

Обичам те Еми, върни се мамо. Моля те, апелирам те. “

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР