44-годишният Тони Уитман нахлул в приют за животни в Мелбърн,

...
44-годишният Тони Уитман нахлул в приют за животни в Мелбърн,
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво направи котешки татко за своето дете

44-годишният Тони Уитман нахлул в подслон за животни в Мелбърн, облечен в цялостна камуфлажна екипировка. Той насочил щурмова пушка към служителката с искане неотложно да му съобщи неговата котка.

Полицията заяви, че в понеделник мъжът се е обадил в приюта „ Изгубените кучета “, с цел да търси котката си. Оттам обаче му споделили, че е би трябвало да изчака до идната заран, с цел да си получи назад домашния любим.

Разгневен, малко по-късно Уитман щурмувал приюта, облечен в цялостна камуфлажна екипировка, завързал за стола една от служителките настоявайки да знае къде държат котките. Той споделил на дамата:

„ Ако извършите това, което споделям, и ме слушате, няма да Ви застрелям”. Уитман наредил на служителката да брои до 100 преди да се обади в полицията. След това мъжът напуснал приюта и е заровил облеклата и оръжията, покрай дома си. Малко по-късно той бил задържан и изправен пред съда.

Срещу Уитман са повдигнати обвинявания, в това число похищение, наложително задържане, въоръжен обир и закононарушение с огнестрелно оръжие. Пред съда той декларирал, че котката на няколко пъти го „ докарвала до ръба “.

Старши служител на реда Джо Макдоналд обаче съобщи пред магистратите: „ Той е подхванал тези насилствени дейности, с цел да си върне котката, без която щеше да остане единствено за 10 часа”.

Оказва се, че Тони Уитман е бил в армията, само че е уволнен поради некадърност да служи дейно. Адвокатът му пък показа документи, че клиентът му страда от посттравматично стресово разстройство. Съдът отхвърли гаранция на подсъдимия и той ще чуе присъдата си през април.

Според локалните медии по време на нападението не са потърпевши животни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР