44-годишен мъж от Рила е задържан вчера за притежане на

...
44-годишен мъж от Рила е задържан вчера за притежане на
Коментари Харесай

ОД на МВР Кюстендил съобщи: Мъж задигна пари от автосервиз, арестуваха 44 г. с дрога и още

44-годишен мъж от Рила е арестуван през вчерашния ден за притежане на амфетамин. Служителите на районно управление (на МВР) Рила направили инспекцията на улица в града, у локалния гражданин е открита и конфискувана опаковката с наркотично вещество. Видът му е открит с полеви наркотест. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.

Вчера кюстендилски служители на реда са задържали 28-годишен кюстендилец за осъществена кражба на пари от сервиз за гуми в града. Той е открит няколко часа след заявяване на действието в районно управление (на МВР) Кюстендил. По случая е формирано досъдебно произвеждане, обяснява се съпричастност на арестувания и към други незаконни действия. Уведомен е дежурен прокурор.

Снощи при ПТП на ул. „ Раковски “ в Кюстендил е потърпевша пешеходка, блъсната е на пешеходна пътека от л. а. „ Шкода “. Тестът на лидера за приложимост на алкохол е негативен. На потърпевшата е оказана здравна помощ в кюстендилската болница – счупена е раменна става. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.

Вчера в районно управление (на МВР) Кюстендил е декларирано незаконно лишаване на непознато транспортно средство – „ Фиат Дукато “, фирмена благосъстоятелност, от с Пиперков чифлик. Предприети са издирвателни действи, формирано е досъдебно произвеждане по случая, известен е дежурен прокурор.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР