44 дисциплинарни производства са образувани за полицаи, покровителствали Георги Семерджиев,

...
44 дисциплинарни производства са образувани за полицаи, покровителствали Георги Семерджиев,
Коментари Харесай

Демерджиев: Образувани са 44 дисциплинарни производства на полицаи, помаги на Семерджиев

44 дисциплинарни производства са формирани за служители на реда, покровителствали Георги Семерджиев, съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев.  Той добави, че те вървят към привършване и ще бъдат наложени разнообразни санкции, оповестява Българска телеграфна агенция.

„ Повече лица, против които да има инспекции, надали ще има. До няколко седмици всички производства ще приключат “, увери Демерджиев.

„ По думите му идната седмица ще бъдат показани окончателните резултати от инспекцията на настилката на автомагистрала “Тракия ”. Качеството на вложените материали не е това, което би трябвало да бъде. Във всяко едно от равнищата на настилката има вложени некачествени материали. Има доста неща, които не би трябвало да се намират там “, уточни вътрешният министър.

По неговите думи след случая в Бургас, при който двама служители на реда изгубиха живота си в злополука с бус цялостен с мигранти, има „ коренна смяна “.

„ Ако има нещо положително, то е коренна смяна на тактиката и дейностите на полицията в региона. Има нови контролно-пропусквателен пункт, повече от месец в града не е влизала кола с мигранти “, означи Демерджиев.

„ Директорът на полицията в Кюстендил Светослав Григоров е намален. Той няма качества да е шеф на регионална  полиция, изясни вътрешният министър.  До тази стъпка се стигна поради две негови нерегламентирани срещи с представители на партия ГЕРБ, които са се случили преди изборите. От ГЕРБ могат да кажат доста повече за тези среши, тъй като част от тях са директни участници в тях “, сподели още вътрешният министър.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР