43-ият ден на пълномащабната война на Русия срещу Украйна приключи.

...
43-ият ден на пълномащабната война на Русия срещу Украйна приключи.
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна се нуждае от оръжия, които ще ни позволят да победим на бойното поле.

43-ият ден на пълномащабната война на Русия против Украйна завърши. Една война, която разкри цялата истина за нашата страна, за всички други страни, за Русия и за света като цяло. Тази война демонстрира какъв брой доста светът вярваше в непознатата агитация и съветските легенди за Украйна, а не в действителността.

Това съобщи в послание към нацията украинският президент Володимир Зеленски. Текстът бе оповестен в уеб страницата на президентството. 

Вече има реализирани избрани резултати. На първо място, те се демонстрират в актуалните наказания против Руската федерация. Но  резултатите към момента са " сигурни ". Все още не тези, които би трябвало да спрат Русия. За да спре войната, смята президентът, написа news.bg.

Това е първият ден, в който медиите приказват не за това по какъв начин в действителност работят глобите против Русия, а за това за какво тези наказания са значими. Сякаш се убеждават, че са въвели верните неща, че има задоволително ограничавания.

Но в случай че глобите в действителност действаха 100 %, нямаше да им се постанова да изясняват толкоз в детайли за какво са значими. Затова още един път наблягам: нужни са повече наказания. Необходими са още по-смели наказания.

На първо място, Украйна се нуждае от оръжия, които ще ни разрешат да победим на бойното поле. Това ще бъде най-силната глоба против Русия от всички вероятни.

Днес имаме добри дипломатически вести. Русия последователно губи даже на онези платформи, които смяташе за много комфортни за себе си. По-специално, Общото заседание на Организация на обединените нации реши да спре участието на Русия в Съвета по правата на индивида. Съвсем разумно е. Съвсем вярно. Но не и без да се борим за това решение.

Благодарен съм на тези страни, които поддържаха това решение. Русия от дълго време няма нищо общо с концепцията за правата на индивида. Може би някой ден това ще се промени. Но в този момент съветската страна и съветската войска са най-голямата опасност на планетата за свободата, за сигурността на индивида, за концепцията за правата на индивида като такива. След Буча това към този момент си проличава.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР