43-ият ден на пълномащабната война на Русия срещу Украйна приключи.

...
43-ият ден на пълномащабната война на Русия срещу Украйна приключи.
Коментари Харесай

Зеленски: Необходими са още санкции срещу Русия

43-ият ден на пълномащабната война на Русия против Украйна завърши. Една война, която разкри цялата истина за нашата страна, за всички други страни, за Русия и за света като цяло. Тази война демонстрира какъв брой доста светът вярваше в непознатата агитация и съветските легенди за Украйна, а не в действителността.

Това съобщи в послание към нацията украинският президент Володимир Зеленски. Текстът бе оповестен в уеб страницата на президентството.
 Европейски Съюз разгласи пети кръг наказания против Русия
Европейски Съюз разгласи пети кръг наказания против Русия

Те включват ембарго върху вноса на въглища, а спомагателните наказания са за импорт на нефт.

Вече има реализирани избрани резултати. На първо място, те се демонстрират в актуалните наказания против Руската федерация. Но резултатите към момента са " сигурни ". Все още не тези, които би трябвало да спрат Русия. За да спре войната, смята държавнияглава.

Това е първият ден, в който медиите приказват не за това по какъв начин в действителност работят глобите против Русия, а за това за какво тези наказания са значими . Сякаш се убеждават, че са въвели верните неща, че има задоволително ограничавания.

Но в случай че глобите в действителност действаха 100 %, нямаше да им се постанова да изясняват толкоз в детайли за какво са значими. Затова още един път наблягам: нужни са повече наказания. Необходими са още по-смели наказания.
 Медведев съпостави западните наказания с Инквизицията
Медведев съпостави западните наказания с Инквизицията

Той предизвести, че предстоят доста каузи поради отнемането на благосъстоятелност

На първо място, Украйна се нуждае от оръжия, които ще ни разрешат да победим на бойното поле. Това ще бъде най-силната глоба против Русия от всички вероятни.

Днес имаме положителни дипломатически вести. Русия последователно губи даже на тези платформи, които смяташе за много комфортни за себе си. По-специално, Общото заседание на Организация на обединените нации реши да спре участието на Русия в Съвета по правата на индивида. Съвсем разумно е. Съвсем вярно. Но не и без да се борим за това решение.

Благодарен съм на тези страни, които поддържаха това решение . Русия от дълго време няма нищо общо с концепцията за правата на индивида. Може би някой ден това ще се промени. Но в този момент съветската страна и съветската войска са най-голямата опасност на планетата за свободата, за сигурността на индивида, за концепцията за правата на индивида като такива. След Буча това към този момент си проличава.
 Общото заседание на Организация на обединените нации в профил Русия от Съвета по правата на индивида
Общото заседание на Организация на обединените нации в профил Русия от Съвета по правата на индивида

Русия става първият непрекъснат член на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации с отнето участие в който и да е орган на ООН
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР