43-инчов смарт телевизор, микровълнова печка, мултикукър, прахосмукачка и още 15

...
43-инчов смарт телевизор, микровълнова печка, мултикукър, прахосмукачка и още 15
Коментари Харесай

Ето какви награди ще раздаде Община Монтана в новогодишната нощ

43-инчов смарт тв приемник, микровълнова печка, мултикукър, прахосмукачка и още 15 потребни и нужни за семейството уреди ще раздаде Община Монтана в Новогодишната нощ. Те ще бъдат дарове в лотария, в която могат да вземат участие всички, избрали да посрещнат 2023-та на централния площад " Жеравица ".
Брас бенд Vivo Montana, националната певица Радостина Паньова и отбор „ Пъстрина “ ще веселят монтанчани. След 3 години насилствена тишина в 23:30 ч. на 31 декември централният площад „ Жеравица “ ще бъде огласен от музика и песни. На откритата сцена до новата блестяща елха първи ще излязат музикантите от Vivo Montana - най-успешният музикален план в Северозапада, основан от Пламен Крумов.
След приветствието на кмета Златко Живков, националният химн и обилна заря ще оповестят началото на 2023-та. Както повелява традицията, директно по-късно ще се извие „ Дунавско хоро “ на Дико Илиев.
След Vivo Montana на сцената ще излезе Радостина Паньова, избрана от известния артист и композитор Шабан Шаулич като най-хубавата фолклорна изпълнителка в България. Тя успешно съчетава традицията на родния ни фолклор с модерното звучене. За празника на Монтана Радостина Паньова е избрала 13 от 500-те песни, които има в репертоара си. Подготвени особено за празничната стратегия композиции по нейните песни ще извърши Представителен танцов отбор „ Пъстрина “ с хореограф и живописен началник Първан Първанов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР