43-годишният Ганчо Ганчев, който разби прозореца на товарен бус и

...
43-годишният Ганчо Ганчев, който разби прозореца на товарен бус и
Коментари Харесай

Повдигнаха три обвинения на мъжа, разбил прозореца на бус в Пловдив*

43-годишният Ганчо Ганчев, който разруши прозореца на товарен бус и рани водача му в Пловдив, бе доведен под стража в съда. Прокуратурата му повдигна три обвинявания и внесе искане за непрекъсната мярка за неотклонение, поради хулиганската постъпка.

Съдът наложи мярка " парична гаранция " на 43-годишният Ганчев. В началото на делото съдът позволи за разпит очевидец, който е шеф на обвинения. Той съобщи, че Ганчев работи над 10 години във компанията му за търговия с хигиенично съоръжение и е бил нараснал в търговски представител. “Ганчо ежедневно пътува в неговия регион, намира се с клиенти, комуникира за доставки. Той е съвършен чиновник и човек. Хората като него са изключителна необичайност. Той непрекъснато е на път, аз персонално не знам дали е имал минимум нарушение на пътя. Винаги неговите клиенти го хвалят ”, съобщи очевидецът.

След пледоариите на прокурор Пехливанов, отбраната на обвинения юрист Кирил Николов съобщи, че рядко е чувал за толкоз години по правосъдните зали подобен способен коментар от държавното обвиняване. “Ганчо би трябвало да бъде осъден и би трябвало да бъде пред съда, с цел да бъде вразумен, само че посредством него нега да се покаже на всички, че по този начин не може да се постъпва, ” съобщи юристът. По думите му, потърпевшото момче е извършител на закона и е подхванал маневра, която е можела да провокира ПТП. В тази връзка юрист Николов съобщи: “В нашето общество се насади едно обезсърчение от това, че всеки може да прави каквото си желае и никой не може да разчита на това, че нарушителят ще бъде глобен ”. По думите на юриста, потърпевшият тръгнал да изпреварва от дясната страна, тъй като Ганчо се движел доста постепенно. Артур е подхванал изпреварване от дясната страна и се е блъснал в ограда, с което в основал причина за ПТП. По думите на Николов, подзащитният Ганчо му е накипяло от всички нарушавания по пътищата и отишъл да му тропа на прозореца и той се счупил. “Ганчо е отговорен, ние сме подготвени още след един час да сключим съглашение във връзка на неговото нарушаване ”, приключи юристът.

След чуване на страните Районен съд не се съгласи да вземе най-тежката мярка по отношение на Ганчо Ганев. Магистратите обявиха, че е имало незаконно държание от страна на обвинения, само че не дотам, че да има повишена степен ма социална заплаха. Така арбитър Зорница Тухчиева взе мярка за неотклонение “парична гаранция ” в размер от 500 лв., поради положителните характеристични данни на мъжа, заяви.

Инцидентът стана на 23 октомври към 17:00 часа на ул. " Петър Динеков " в регион „ Южен “.

Очаквайте детайлности от съвещанието по-късно. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР