43-годишният директор на отдел Фискален контрол в НАП почина в

...
43-годишният директор на отдел Фискален контрол в НАП почина в
Коментари Харесай

Цветанов отрече да е бил близък с Христов

43-годишният шеф на отдел " Фискален надзор " в Национална агенция за приходите умря в петък - към три седмици, откакто беше прострелян в центъра на София.

" Предприети са всички ограничения да бъдат арестувани причинителите. Разкриването на едно такова тежко закононарушение не може да стане за един ден. Имало е сериозна подготовка, най-малко с месеци”, разяснява в " Събуди се” зам.-председателят на ГЕРБ и някогашен вътрешен министър Цветан Цветанов.

Във връзка с убийството на предприемача Петър Христов той съобщи, че се познават, само че е политическа нечиста сделка да се твърди, че са другари и че е бил непосредствен до властта. По думите му, давайки информация за " Наглите”, той в действителност е извършил гражданския си дълг.

" Споделена е избрана сензитивна информация, която е съдействала за разкриването на тежки закононарушения в България. Във времето той е бил един от същинските радетели за синята концепция и за това, че Съюз на демократичните сили и демокрацията постоянно са били приоритет за него”, добави Цветанов.

Отрече обаче Петър Христов да е имал каквито и да било политически упоритости.

Той разяснява и митингите на служителите на реда, които стопираха, откакто получиха 100 млн. лв. за заплати на среща при премиера.

" През всички тези години се стараем да подобрим средата за работа във всяка една сфера. Осигуряването на спомагателен финансов запас не значи, че би трябвало да се спре митинга. Правим го за системата и страната, не го направихме поради натиска”, съобщи Цветан Цветанов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР