43-годишната актриса Джанан Ергюдер, известна на българските зрители с образа

...
43-годишната актриса Джанан Ергюдер, известна на българските зрители с образа
Коментари Харесай

Обичана турска актриса потвърди, че има рак на гърдата

43-годишната актриса Джанан Ергюдер, известна на българските фенове с облика на Еда от паметния сериал " 1001 нощ " разгласи, че има рак на гърдата.

" Да, новините за здравословното ми положение са правилни ", сподели Канан Ергюдер,

" Преди към 1,5 месеца бях диагностицирана с рак на гърдата. Това ще бъде сложен развой, само че подкрепям морала си висок. Не се тормозете, ще се възстановя ", сподели тя. Ще работя до последния миг, в който лекуването ми разрешава. "



Известната актриса, която заради заболяването си, реши да напусне последния сериал " Обади се на моя управител ", в който има една от основните функции, сподели: „ Искам да успокоя моите доста скъпи другари, почитатели и почитатели, които са любопитни за положението ми, че всичко е под надзор. Сега ми следва един курс на химиотерапия, само че изчакваме най-удобното време заради пандемията в която се намираме.

Ергюдер е родена през 1977 година в Истанбул. Семейството й е от босненски генезис. Учи спектакъл в колежа „ Франклин и Маршал “, в Пенсилвания, Съединени американски щати, а по-късно приключва магистърска степен в Драматичното учебно заведение в „ Новото учебно заведение “ (School of Drama at The New School), в Ню Йорк. През 2007 година тя получи премията за най-хубава поддържаща актриса в Международен кино фестивал Хобокен за ролята си в „ Снимане на Джонсън Рьоблинг “ (Shooting Johnson Roebling), като Нанси.

Тя прави своя ефирен дебют в Турция през 2007 година с " Нож в гърба " (Bıçak Sırtı), след което най-забележително се появи в „ 1001 нощ “ (Binbir Gece) с ролята на Еда. Сериалът е първият турски сериал излъчен в България, през 2008 година по Нова телевизия.

След това нейната кино кариера процъфтява, като взе участие в редица филми и сериали.
Ергюдер взе участие през 2014 година и във кино лентата на Ръсел Крол " Търсачът " (The Water Diviner). Между 2014–2016 година тя има водеща роля в телевизионния сериал " Войната на розите " (Güllerin Savaşı) излъчен през 2016 по Диема Фемили в България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР