43-годишна бивша моделка и телевизионна водеща Венета Харизанова най-сетне потвърди,

...
43-годишна бивша моделка и телевизионна водеща Венета Харизанова най-сетне потвърди,
Коментари Харесай

Наша красавица най-накрая призна за развода

43-годишна някогашна моделка и телевизионна водеща Венета Харизанова най-накрая удостовери, че се е развела с Емил Маринов.

Публикации за разлъката се появиха още преди две години, само че тогава русокоската увърташе и не даваше прецизен отговор дали още веднъж е свободна жена. В изявление за NOVA тя най-накрая призна, че е публично разведена, освен това от доста време. Екс моделката даже разгласи раздялата за остаряла вест. Харизанова и половинката й от дълго време не мелели брашно, разкриват техни познати. Конфликтите посред им почнали съвсем незабавно след сватбата.

Венета нонстоп се жалвала от здравословни и професионални проблеми и това попречило на връзките им. Освен това през годините името й бе замесвано във връзки с други мъже. Благоверният на ексмоделката на няколко пъти й поставял без заобикалки въпроса за разлъка. Поставял даже пред нея на масата документи за бракоразвод, само че Венета настойчиво отказвала да ги подпише. Тя се измъквала от обстановката, като се поболявала или изпадала в някаква рецесия, настояват всемирски клюкари.

В изявлението Харизанова отдели доста повече време на кучето си, което изгубила, откакто дълго време водила борба за живота му, в сравнение с някогашния си. Опитът с домашния любим я предиздвикал да напише книга за холистичното лекуване на кучета. " Сама си я написах ", похвали се тя.

" Реших да се отдръпва от медиите. В един миг цената на известността е прекомерно висока. Занимавам се с цифров маркетинг от 2018 година Хората ми се кефят, тече връзка. Предимно се занимавам с духовни практики ", описа още Венета Харизанова, написа Hotnews.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР