43-годишен шофьор на линейка в Руен беше жестоко пребит от

...
43-годишен шофьор на линейка в Руен беше жестоко пребит от
Коментари Харесай

Бой и стрелба след катастрофа край Руен. Има пострадало дете

43-годишен водач на кола за спешна помощ в Руен беше грубо пребит от пияни родственици на потърпевшо дете при пътен случай, оповестиха от полицията в Бургас. 

Мъжът е бил комоцио, настанен е в УМБАЛ-Бургас. За да прекратят побоя, на пристигналите служители на реда се наложило да стрелят във въздуха.

До жестокия побой се стигнало, откакто колата за спешна помощ се озовала на място на
пътен случай сред селата Руен и Ябълчево.
На 15 април към 18:20 часа незабавният екип е бил извикан, откакто кола с бургаска регистрация, ръководена от 18-годишен мъж от с. Дъскотна, блъснал каруца с кон, в която е пътувало 8-годишно момче.

Шофьорът, който има петдневен стаж зад кормилото, не е спазил нужната отдалеченост и това е повода да се стигне до случая. Детето е получило повърхностни рани по главата, прегледано е и е освободено за домашно лекуване.

По време на прегледа на момчето, осъществяван от пристигналите незабавни медици, 32-годишната майка почнала да крещи и да се държи нападателно. След което са се включили и нейни близки, които били във очевидно нетрезво положение.

Първоначално те вдигнали скандал на водача на колата за спешна помощ и поискали да се саморазправят с него, като му нанесли удари с юмруци по лицето и цялото тяло.

Водачът на колата за спешна помощ се оказал обкръжен от нападателните родственици, като
за обезвреждане ескалиращото напрежение,
двамата полицейски чиновници от Районно ръководство – Руен, пристигнали на мястото на случая, произвели със служебното си оръжие няколко изстрела в безвредна посока.

Задържани са шестима мъже, съпричастни към осъществения побой. Те са на възраст от 26 до 43 години, всички от с. Руен.

Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство – Руен.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР