43-годишен румънски турист се размина с 500 лв. глоба, наложена

...
43-годишен румънски турист се размина с 500 лв. глоба, наложена
Коментари Харесай

500 лв. глоба за пиян румънец, вилнял в хотел на Златни пясъци

43-годишен румънски екскурзиант се размина с 500 лева санкция, наложена му от Районния съд във Варна за демонстрация на дребно безчинство.

Вечерта на 28 юли т.год., във очевидно нетрезво положение, румънският жител се прибрал във фоайето на хотела си в КК „ Златни пясъци “ с компания свои другари и почнали да хвърлят предмети в асансьорната шахта. Въпреки направената забележка от чиновник на хотела, 43-годишния екскурзиант не се успокоил, а почнал да блъска мощно по вратите на хотелските стаи и да смущава почиващите, като от ударите паднали табелките на две от пространствата. Непристойните дейности, ругатните и крясъците във фоайето траяли и след намесата на шефа, заради което била извикана полиция. Нарушителят отказал да се подчини на разпорежданията на пристигналия полицейски екип, оказал опозиция и даже блъснал единия от униформените, изпълняващ служебните си отговорности по защита на публичния ред.

Районният съд одобри, че е налице съображение за налагане на административно наказване над междинния размер за осъществената на обществено място непристойна демонстрация, която е нарушаване по смисъла на Указа за битка с дребното безчинство.

Решението на съда предстои на обжалване в 24-часов период, като при положение на тъжба производството пред Окръжен съд - Варна е планувано за първи август т.год. от 13 часа.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР