42-годишният Валентин от Костенец, който е братовчед и съсед на

...
42-годишният Валентин от Костенец, който е братовчед и съсед на
Коментари Харесай

Ивайло Иванов: Братовчедът на издирвания за убийство Стоян Зайков също е убит

42-годишният Валентин от Костенец, който е братовчед и комшия на търсения за ликвидиране Стоян Зайков, е погубен. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов по време на брифинт през публицисти.

Той е бил убит с изстрел в брадата, а Зайков е обвинен за гибелта му. Оръжието обаче е друго.

Мъжът е бил забелязан жив за последно към 18 часа през вчерашния ден. Жертвата не е имала връзка с Милена Шишкова, за чието ликвидиране Зайков е издирван от петък.

„ Двете убийства са осъществени с две разнообразни оръжия”, изясни Наталия Николова, областен прокурор на София на брифинг в Костенец.

„ Към този миг нямаме никакви безапелационни доказателства, които да настояват, че обвиненият причинител на първото ликвидиране е създател на второто. Има роднинска връзка. Трети братовчеди са. Беседвали с убития. Той не е имал никакви терзания, които да показа с нас. Категорично е декларирал, че в неговата къща няма никой. Дали го е употребявал като укривател, единствено може да гадаем. Нямаме никакви данни от убития, който е открит през днешния ден да е имал интимни взаимоотношения с убитата преди време”, изясни още основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

По думите му, нови сигнали за търсения мъж няма, а всички, получени досега, са тествани. Проверени са и всички места, където вероятно може да е обитавал обвиненият. Към този миг не е получен сигнал, в който изрично да се твърди, че мъжът е видян в региона или на друго място.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР