42-годишният мъж, който живее в Париж и от години работи

...
42-годишният мъж, който живее в Париж и от години работи
Коментари Харесай

Французинът Александър: Съжалявам за жертвите на Спас

42-годишният мъж, който живее в Париж и от години работи в авиосектора, не може да повярва по какъв начин е допустимо 4 години българинът да е крал негови фотоси, изграждайки подправена идентичност.

"Разбира се, първоначално бях в потрес, тъй като това е навлизане в моето персонално пространство. И след това… не знам, още съм шокиран . Разбрах, че той е употребявал моите фотоси, с цел да измисли собствен живот и е ограбил хора. Това е, което знам. Не приказвам български. Използвам превод през „ Гугъл”, само че не се схваща добре. Не се случва сходно нещо, даже във Франция. Не знам какво да ви кажа. Това е нещо непознато и за фамилията ми, и за приятелите ми. Все още ревизираме по какъв начин е станало всичко това ", сподели французинът в изявление за bTV.

Той акцентира, че не може да си спомни да е срещал "това момче " Спас, само че позволи, че в случай че в действителност е работил в самолетната промишленост, може да са се засекли някъде по летищата.

Макар да се знае, че най-вероятно това е неистина, Мартинез съобщи, че всеки е почтен до доказване на противното, по тази причина няма да разяснява повече към този момент.

"Аз не го осъждам сега, само че разговарях с юриста ми да предприемем ли нужните дейности . Не съм юрист и не познавам добре законодателството. Разчитам на него, с цел да се оправя с това. Не знам какъв тъкмо е размерът на парите, които е взел от измамата, само че това е извънредно. Съжалявам за това, което се е случило на жертвите и ги поддържам ", сподели още чужденецът.

На въпрос дали дали макар кражбата на самоличността му, ще продължи да употребява обществената мрежа, той отговори:

"Това е просто медия, обществена мрежа. Той е това, което е. Всички знаем какво съставлява. Бях в заплаха там, само че не „ Фейсбук” прави закононарушенията, хората ги вършат ".

Преди дни съдът остави в ареста 33-годишния Спас Василев. Той твърди, че не е мамил поради парите. Адвокатът му съобщи, че желал да прави услуги, за бъде фактор в очите на другите , уреждал им евтини самолетни билети, само че се случвало те да нарастнат и по този начин ги завличал с пари.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР