42-годишната Ан Сакулас се върна в САЩ няколко дни след

...
42-годишната Ан Сакулас се върна в САЩ няколко дни след
Коментари Харесай

Американка с дипломатически имунитет прегази британски тийнейджър, родителите му отказаха среща с нея в Белия Дом

42-годишната Ан Сакулас се върна в Съединени американски щати няколко дни след пътна катастрофа, в която почина 19-годишният британец Хари Дън. Според някои известия брачният партньор й е чиновник на американското разузнаване, който работи в английска военновъздушна база. Родителите на тийнейджъра отхвърлиха да се срещнат с нея в Белия дом, заяви Би Би Си.

Сакулас беше разпитана от английската полиция, само че по-късно се прибра в Съединени американски щати, потвърждавайки, че като брачна половинка на чиновник на американското разузнаване има дипломатически имунитет. Това нейно изказване в този момент се оспорва, отбелязва Би Би Си.

Родителите на Хари се срещнаха с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп в Белия дом и той разкри, че Сакулас е в прилежаща стая. Шарлот Чарлз и Тим Дън обаче отхвърлиха да се срещнат с нея и споделиха, че се усещат малко притиснати от това предложение и не считат, че събитията са подобаващи. Те споделиха, че са желали да се срещнат със Сакулас във Англия, осведоми Българска телеграфна агенция.

Тръмп показал състрадание към тях, само че не се съгласил, че Ан Сакулас би трябвало да се върне във Англия, споделиха родителите на Хари. Съветникът за националната сигурност на президента Робърт О`Брайън е споделил на срещата, че Сакулас " в никакъв случай няма да се върне " във Англия.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР