42-годишна жена беше спасена в Турция десет дни след земетресението,

...
42-годишна жена беше спасена в Турция десет дни след земетресението,
Коментари Харесай

НОВО ЧУДО: След 10 дни спасиха жена под отломките в Кахраманмараш

42-годишна жена беше избавена в Турция 10 дни след земетресението, откакто прекара под руините 222 часа, съобщи турската частна телевизия НТВ, представена от Нова тв. Мелике Имамоглу е била избавена в град Оникишубат, окръг Кахраманмараш, където беше епицентърът на двата разрушителни труса с магнитуд 7,7 и 7,5 на 6 февруари. Спасителите са подхванали дейностите, откакто открили, че има жив човек под отломките.
След като е била извадена от останките на срутилата се постройка, дамата е била настанена в болница. Няколко часа по-рано седемдесет и седем годишна жена бе спасена след 212 часа под руините в югоизточния турски окръг Адъяман, съобщи Анадолската организация.
Броят на жертвите на земетресенията набъбна до 35 418, заяви нощес турският президент Реджеп Тайип Ердоган.Той съобщи, че избавителните работи ще продължат, до момента в който не бъде изваден и последният човек отдолу под срутените здания. По думите му към 250 000 чиновници са на терен в зоните на трусовете.
Земетресенията на 6 февруари с магнитуд 7,7 и 7,5 по Рихтер засегнаха тежко 10 окръга в южната и югоизточната част на Турция, а по този начин също и прилежаща Сирия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР