42-годишен мъж е задържан за проява на агресия към жандармерист

...
42-годишен мъж е задържан за проява на агресия към жандармерист
Коментари Харесай

Закопчаха мъж, забил юмрук в лицето на полицай

42-годишен мъж е арестуван за демонстрация на експанзия към жандармерист в квартал „ Изток “ в Пазарджик.

Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Случаят се разиграл нощес към 22.30 часа. Екип на локалния полицейски сектор правил взаимно наблюдаване с сътрудниците си от ЗЖУ - Пловдив. Полицаите имали задача да наблюдават за съблюдаване на публичния ред и спокойствието на жителите.

Преминавайки около къща на улица „ Марица “, те открили, че на двора се вихри празненство. Празникът бил придружен от мощна музика, идваща от мощна озвучителна уредба.

Когато униформените разпоредели на празнуващите да спрат музиката, тъй като пречат на останалите поданици на квартала, 42-годишен мъж почнал да наскърбява, псува и да се заканва на служителите на реда. Демонстративно отказал да показа и персоналната си карта за определяне на самоличността.

Патрулът подхванал задържане, при което мъжът оказал гневна опозиция и блъснал с пестник в лицето чиновник на жандармерията. Секунди по-късно той бил с белезници на ръцете и отведен в ареста на районно управление (на МВР) - Пазарджик.

Служителят е прегледан от доктор в регионалната болница, установени са повърхностни пострадвания по лицето му. По случая е формирано полицейско произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР