42-годишен мъж е задържан в Нови пазар, след като е

...
42-годишен мъж е задържан в Нови пазар, след като е
Коментари Харесай

Мъж прострелял дете с въздушна пушка в с. Косово

42-годишен мъж е арестуван в Нови пазар, откакто е прострелял с въздушна пушка дете на 9 г. Инцидентът е станал през вчерашния ден в село Косово. Детето е било с открита рана в дясната част на главата над ухото.

Полицията в Северна Каролина търси 24-годишния причинител

След обзор е станало ясно, че раната е повърхностна. Детето е настанено за лекуване без заплаха за живота. Момчето е играело в региона с други деца, когато се случва случая. При претършуване на жилището на причинителя са открити муниции: няколко найлонови торбички със сачми за ловни патрони, устройство за взривяване капсул - възпламенители за ловни патрони и капсул-възпламенител.

Открити са два малокалибрени артилерийски снаряда, две найлонови торби със сиво-черно вещество с тип на барут, муниции за нарезно оръжие, 19 патрона за гладкоцевно, торбичка с капсул-възпламенител, гилзи, халосни патрони.

Тя дружно с още трима са търсели къщата на собствен другар

Районът е бил отцепен. На място, са пристигнали чиновници на СОБТ- Варна. Боеприпасите са  конфискувани. 42-годишният мъж е арестуван. Случаят е докладван в прокуратурата, работата по формираното досъдебно произвеждане продължава.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР