42-годишен мъж е задържан и се разследва за убийството на

...
42-годишен мъж е задържан и се разследва за убийството на
Коментари Харесай

Невзети изпити и сексуален тормоз – в основата на убийството на доцента в Пловдив

42-годишен мъж е арестуван и се проверява за убийството на доцент Стефан Нейков, открит в безпомощно положение след побой към 22 ч. в Повдив нощес, съобщи БГНЕС.
Побоят е нанесен на един от изходите на Пловдив. Мотивът за нападението, съгласно предварителното следствие, е отношението на преподавателя в аграрния университет към брачната половинка на арестувания. Тя е 32-годишна и от 14 години се пробва да приключи аграрния университет. За да й даде изпита, преподавателят е претендирал полови услуги, съгласно предварителните информации.
Побоят нощес е нанесен единствено от мъжа й с дървен прът. Предстои тройна правосъдно здравна експертиза, само че предварителните данни от аутопсията демонстрират, че има няколко счупени ребра и други тежки контузии, които навеждат на извода за мастна емболия. След побоя, съпрузите са го докарали и оставили на земята до колата му на бул. „ Хр. Ботев “.
Предстои покачване на обвиняване за преднамерено ликвидиране. На причинителя ще бъде издадена прокурорска мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за 72 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР