42 000 лв. събраха а от продажбата на билети в

...
42 000 лв. събраха а от продажбата на билети в
Коментари Харесай

42 000 лв. е сумата събрана от продажбата на билети в мача на Пирин срещу Левски

42 000 лева събраха а от продажбата на билети в мача на Пирин против Левски.

Ето какво оповестиха от клуба:

С признателност към нашите последователи!

Уважаеми последователи, три дни преди следващия ни домашен мач - този против Черно море и няколко дни след дуела с Левски, се обръщаме към с вас с огромна признателност! Благодарим Ви за великата поддръжка от трибуните, благодарим Ви за билетите, които закупихте по всевъзможен метод, в това число и онлайн от всички точки на България и света за да подпомогнете клуба в деликатната обстановка, в която се намира.

В тази връзка оповестяваме, че сумата събрана от продажба на билети в семейството против Левски е 42 000 лева Средствата са изхарчени за отчасти погашение на възнагражденията на футболистите и някои извънредно належащи разноски.

Поглеждайки към дуела в понеделник, Ви призоваваме още веднъж да застанете зад тима! Нека дружно напълним " Гнездото " и покажем, че почитатели, тим и клуб сме способни да защитим почтено името на обичания Пирин, името на Благоевград!
Нека тези, които нямат опция да дойдат на стадиона, да показват своята поддръжка, купувайки билети за срещата онлайн или в нашия почитател магазин!
Пирин е голема планина!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР