4176 предавания, двойно повече гости на диванчето, десетки концерти в

...
4176 предавания, двойно повече гости на диванчето, десетки концерти в
Коментари Харесай

Тази вечер Слави ще каже за последно Това беше всичко, уважаеми зрители

 4176 излъчвания, двойно повече посетители на диванчето, десетки концерти в страната и чужбина, скечове, комизъм, борби с политици. Всичко, което се случи за 19 години в " Шоуто на Слави ", остава в историята. Тази вечер, тъкмо в 23,30 ч., Слави Трифонов ще каже за финален път репликата " Това беше всичко, уважаеми фенове ".

Шоуто, стартирало на 27 ноември 2000 година, завършва вечно и никой не се съмнява, че това е краят. Дори предаване да има още веднъж, даже и цяла телевизия да си купи Дългия, зарядът, който носеше " Шоуто на Слави ", е привършен.

През годините то бе доста повече от развлекателно. В него се случиха значими събития за целия обществено-политически живот, оповестява " България Днес ". Това е предаването, в което Ахмед Доган призна за обръчите от компании към политическите партии. Шоуто, което имаше личен претендент за президент през 2011 година в лицето на Меглена Кунева. Предаването, което се застъпи за настояванията на майките на деца с увреждания и митингите доведоха до промени в закона. Слави Трифонов инициира народен референдум, който в последна сметка докара до смяна на финансирането на партиите у нас.

Но отвън политиката предаването бе естрада на най-големите български и даже от международна големина звезди. Почти няма родна звезда, която през годините да не е сядала на диванчето, с цел да разкрие съкровените си секрети. Точният брой на звездите, които в никакъв случай не дадоха изявление на Трифонов, е три. Това са Лили Иванова, Васил Найденов и Тодор Колев.

" Лили Иванова е велика българска певица, само че тя няма възприятие за комизъм, споделя шоуменът в едно от интервютата си, разказвайки, че великата българска певица му се е разсърдила поради скеч, засягащ нейната възраст. Големият артист Тодор Колев до последно бе уверен, че Слави е откраднал концепцията за шоуто си от неговото предаване " Как ще ги стигнем... ". Затова и в никакъв случай не се изправя очи в очи с Трифонов. Васил Найденов също не понася Слави.

" Нямам визия за какво ни се сърди този човек. Обиден е, само че не знам за какво. Виждал съм го няколко пъти онлайн, отнасял съм се с почитание към него, само че нищо повече ", изповядва се Слави.

Сценаристите му описват, че през годините са правили всичко допустимо да примамят естрадната легенда да гостува в предаването, само че Васко Кеца отказвал. След доста опити Дългия забранил на екипа си да контактува с Найденов.

Дори в едно от последните си излъчвания Трифонов разкри, че най-тежкото му изявление е било с Иван Костов. През 2001 година преди парламентарните избори шоуто кани водачите на всички политически партии. Костов се съгласява.

" Това беше смразяващо предаване. Имаше доста тягостна атмосфера поради всичко, което се беше случило сред нас. Той също не искаше да е там, само че знаеше, че го прави поради рейтинг. Беше доста мъчно и шантаво да го интервюирам. И двамата избрахме да се държим професионално, аз взех решение да не отплащам ", споделя Слави.

Като водещ на всекидневно вечерно шоу няма по какъв начин екипът на Дългия да не е допускал гафове. За Слави обаче има две издънки, които в никакъв случай няма да не помни и постоянно ще се упреква. Първата е на финала на шоуто " Танцувай с мен ". Тогава автомобилът " Ферари ", което завоюва Метин Енимехмедов, отхвърля да възпламени пред очите на цяла България.

" Побеснях. След края на предаването влязох в гримьорната и с една лампа я изпочупих цялата пред погледа на всичките ми чиновници. Не знаех какво друго на направя ", спомня си момента на гняв водещия.

Най-големият гаф за него си остава излъчването на повтаряне на епизод от предаването, в което артистът Виктор Калев пародира облика на президента Росен Плевнелиев. Това се случва единствено ден откакто той е изгубил сина си.

" Павел Станчев ми се обади и сподели какво се е случило. Тези повторения се възнамеряват доста по-рано, само че това си е неточност. Изпаднах в доста тежък яд. Крещях, виках по екипа. Направо ужасно. След това просто се извиних. Така върша постоянно, когато сбъркам ", разкайва се Дългия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР