41-годишният Пламен от к-с “Меден рудник, който бе намерен мъртъв

...
41-годишният Пламен от к-с “Меден рудник, който бе намерен мъртъв
Коментари Харесай

От полицията съобщиха каква е причината за смъртта на Пламен от Бургас

41-годишният Пламен от к-с “Меден рудник ", който бе открит мъртъв след междусъседски скандал, е почнал от белодробна емболия. Това е потвърдила аутопсията, осъществена в поделение " Съдебна медицина " при УМБАЛ – Бургас, научи Burgas24.bg .

Както съобщихме през вчерашния ден към 19.20 ч. в Четвърто районно ръководство – Бургас е получено известие за умрял мъж във вх. 3 на бл. 80 в к-с " Меден Рудник ". Полицаите открили, че трупът е на Пламен, живеещ на втория етаж във входа, който към 18.00 ч. участвал на домово заседание. На сбирката сред него и 45-годишния комшия от първия етаж зародил скандал. Двамата излезли на улицата, където се сборичкали. Техни съседи ги разтървали и Пламен се качил в жилището си, където на отворена входна врата траял да вика и насочва обиди към съседите си. След към 15 минути съседите чули майката на бургазлията да вика за помощ. При качването си видели мъжът да лежи по лице в коридора на жилището и главата му да е на прага на входната врата.

Извършен е оглед, извършени са голям брой беседи, разпитани са очевидци и е обходен региона за определяне камери за видеонаблюдение. 45-годишният комшия на умрелия, с който същият влезнал в спречкване и сборичкване на домовото заседание, е арестуван със заповед за задържане за период до 24 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР