41-годишният мъж каза, че е наистина страхотно“, след като го

...
41-годишният мъж каза, че е наистина страхотно“, след като го
Коментари Харесай

Камуфлаж Кейт кара бронирана машина с картечница в Queen`s Dragoon Guards

41-годишният мъж сподели, че е „ в действителност ужасно “, откакто го спря, добавяйки: „ Всъщност е доста радушен, поради размера на нещото. "

Ефрейтор Дарийл Тукана, инструктор по шофиране, седна до Кейт, до момента в който тя пое контрола над транспортното средство, което може да доближи скорост от 70 благи в час.

Изображение: Кейт облече военна екипировка

След това той сподели: „ Тя беше естествена. Тя кара Land Rover вкъщи – споделих й, че е безусловно същият, просто карай постепенно и се върни там, откъдето тръгнахме. “

Ефрейтор Тукана добави, че не е трябвало да я учи доста, казвайки: „ Казах й, че е тъкмо като естествена кола. “

На Кейт бяха показани оръжия в скривалището на войската и тя управляваше дрон по време на визитата си като полковник -главнокомандващ на полка - предопределение, което тя получи от краля през август.

Принцесата на Уелс изпраща известие за поддръжка на Украйна

Тя също по този начин получи брошката на драгунската армия на кралицата, направена през 1959 година за кралицата майка, която също е служила като главнокомандващ на полка.

Тя връчи медали за дълго Служба и положително държание и отделиха малко време, с цел да си спомнят бойци, изгубени в дейна работа преди Възпоменателната неделя.

Изображение: Принцесата на Уелс връчи медала за дълга работа и положително държание Изображение: Кейт отдели миг, с цел да си спомни починалите бойци

Прочетете още:

И Кейт увеличи талисмана на полка, понито от планината Bay Welsh, наречено Trooper „ Longface “ Emrys Jones, от младши ефрейтор в ефрейтор.

Кейт Ормстън, чийто брачен партньор Пол е прикован към полка, беседва с принцесата.

„ Тя попита за живота в армията и за разполагането на брачна половинка ми и беше в действителност земна и другарска, беше в действителност хубаво.

„ Тя сама го направи, нали, била е в армията, тъй че знае какво е “, сподели тя.

Драгунските гвардейци на кралицата е деен повече от 300 години.

Специализирани в разузнаването, неговите бойци преди този момент са били ситуирани в Мали, Афганистан и Ирак.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР