41-годишната суперзвезда - която по-рано тази година издаде дългоочаквания си

...
41-годишната суперзвезда - която по-рано тази година издаде дългоочаквания си
Коментари Харесай

След пет години: Бионсе с първи самостоятелен концерт

41-годишната суперзвезда - която по-рано тази година издаде дълго чакания си седми студиен албум „ Renaissance “, не е изнасяла независим концерт от 2018 година Според нейни доближени тя се приготвя за едночасово шоу в петзвездния курорт Atlantis, The Palm в Дубай на 21 януари, следвайки стъпките на колежката си Кайли Миноуг.

Източник съобщи пред рубриката Bizarre на вестник The Sun: „ Бионсе се готви да пее в Атлантис като част от голямо събитие. Напоследък хотелът провежда редица огромни представления, като Кайли Миноуг ще пее в новогодишната нощ. “

Вътрешният източник добавя, че към този момент са изпратени предложения за събитието, и съобщи, че билетите за шоуто на изпълнителката на шлагера " Crazy in Love ", за която се счита, че е подписала контракт на стойност 20 млн. паунда, са като „ златен прахуляк ".

Източникът добави: „ Изпратени са предложения за събитието с Бионсе, което е оповестено като едночасово осъществяване, и това е най-горещото събитие в града. След това ще има празненство с присъединяване на Swedish House Mafia, които ще изнесат DJ сет. Това ще бъде първото същинско шоу на Бионсе онлайн, откогато тя изнесе концерт на фестивала Global Citizen в Йоханесбург през 2018 година "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР