41-годишна жена е убита в Пещера. Заподозреният за жестокото убийство,

...
41-годишна жена е убита в Пещера. Заподозреният за жестокото убийство,
Коментари Харесай

41-годишна жена е убита в Пещера. Заподозрян е съпругът й, обявен е за общодържавно издирване

41-годишна жена е убита в Пещера.
Заподозреният за жестокото ликвидиране, който е брачен партньор на жертвата е разгласен за общодържавно търсене.
Това заяви радио „ Фокус “ – Пазарджик, базирайки се на Мирослав Стоянов, представител на ОДМВР - Пазарджик.
По думите му, нощес, малко след 19.30 часа, в районно управление (на МВР) - Пещера е получен сигнал от жители, че на кръстовище в родопския град лежи жена в безпомощно положение.
„ Към мястото неотложно са ориентирани чиновници от полицейското ръководство и екип на „ Спешна помощ”.
Органите на реда и медиците открили, че дамата е с пострадвания с изострен предмет в региона на тялото. Въпреки напъните на лекарите, тя е умряла. Криминалисти от районно управление (на МВР) - Пещера и ОДМВР - Пазарджик проверяват тежкото закононарушение. За работа по случая неотложно е бил образуван екип от криминалисти, проверяващ служител на реда, специалисти, полицейски и младши-полицейски инспектори.
Установена е самоличността на умрялата – жена на 41 години от Пазарджик. Уведомена е Окръжната прокуратура в Пазарджик. В хода на следствието е изяснено, че по всяка възможност фамилен скандал сред жертвата и брачна половинка ѝ е в основата на спречкването и последвалото намушкване. Нападателят е съумял да избяга с автомобил.
Установени са очевидци на закононарушението, осъществен е оглед на местопроизшествието, екипи на районно управление (на МВР) - Пещера, ОДМВР - Пазарджик, както и останалите полицейски ръководства в района са блокирали главните пътни артерии “, разяснява Стоянов. Той добави, че дейностите по локализиране и задържане на причинителя на тежкото закононарушение не престават, формирано е разследване.
Заподозреният за жестокото ликвидиране на 41-годишна жена в Пещера е разгласен за общодържавно търсене. Говорителят изясни, че това е брачният партньор на жертвата. „ Всички полицейски екипи в област Пазарджик на пътна и престъпна полиция са вдигнати на крайник. По входовете и изходите на Пазарджик и Пещера има засилено полицейско наличие “, добави Стоянов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР